Futás a posztapokaliptikus világban

2018. október 06. 23:37 - Mokrativ

Antibaci

 Dr. Myers és Janine, személyesen kerestek meg a mai kiruccanásra. Az ősz nem mindenhol olyan romantikus, mint mondjuk Ady idején Párizsban, sőt inkább amolyan Móricz-féle Szegényemberekes mostanság... Nade, a lényeg a bacik és az ősz. A legjobb futóink sorra dőlnek ki, s a múltkor szerzett morfiumtól biztosan szépen eldelirálnának, de antibiotikumra lenne igazándiból szükségünk. A patikák már rég ki vannak fosztva, de találtunk egy gyógyszerfejlesztő céget, így hát nincs más hátra, mint előre.
Már a második ajtó után jackpot érzésem volt, némi libabőrrel, Alice csodaországban és egy Infected Mushroom borító posztapokaliptikus egyvelege. A falon mindenféle neonpasztel színekben búrjánzó és világító gombák, gyönyörű szimbiózisban trippelgető zombifeszületekkel a falon.
Óvatosan haladtunk a hatalmas komplexumban, végül megtaláltuk a gyártósort a kapszulázógépekkel és több hátizsáknyi gyógyszert kapkodtunk magunkra. Természetesen sikerült az egyetlen éber zombit felverni álmából, egy boldogabb szunyákat megért biztonsági őrt, de hál égnek két leszakadt bokával nem tudta megfutni élete legjobb cooper tesztjét, ami ilyen málhákkal a hátunkon pont kapóra jött, így is csillagokat láttam már a laktátküszöböm feszegetésétől.
Holnap minden bizonnyal kétszer is meg fogom gondolni, hogy állok, vagy ülök-e. De jó lesz!
Vigyázzatok magatokra!

07.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megharapnak.blog.hu/api/trackback/id/tr6214286137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Futás a posztapokaliptikus világban
süti beállítások módosítása